Vraždy na objednávku

06.02.2009 15:05

Jednoho dne z rána, roznesla se zpráva, že po lesích u nás v Líšni běhá malá zrzavá potvůrka. Neváhaly jsme a neohroženě jsme s Fame vyrazily na výzvědy. Netrvalo dlouho a Fame nastražila uši, našponovala se a vyrazila kupředu. Zastavila až těsně před malým zrzavým cílem...  A tak jsme poznaly naši novou a skvělou RR kámošku Honeynku (Cooky Honey Helya Ridge).  Její pánečkové Saška a Romča nás vzápětí poznali z coursingu ze Svitav a Fame zvedli sebevědomí značně nadneseným ohodnocením: "No jasně, to je ta šampionka ze Svitav!" :-)  Já mám hlavu děravou, takže jsem vůbec netušila, že jsme se tam viděli, což je ale kupodivu, neboť Honeynku nelze přehlídnout ;-))))

Honeynka spustila na Fame svoje torpédo pohyby, kousance do uší, žgraní,fackování apod. a ta, protože je naučená, že na malé pejsky se nesmí, jen stála se sklopenýma ušima a vysílala na mě zoufalé pohledy. Po ujištění pánečků, že Honeynce vážne ublížit nejde a jen ať ji prožene, dostala Fame požehnání jít Haňouska "zabít" a tak začalo jejich krásné, akční a vraždící kamarádství...

Začali jsme se vídat častěji a holky si neuvěřitelně sedí, protože jsou obě stejní pobuši a packování a okusování je pro ně nejlepší zábava. I když jejich hry někdy vypadají dost drsně, holky znají hranici, za kterou se nejde a tak jejich bojům můžeme v klidu přihlížet. Fame chodí z procházek s Honeynkou orvaná jak borůvka, ale šťastná, že si to zase s někým mohla dát na férovku :-)

Navíc se Fame vžívá do role paní učitelky a velké průvodkyně. To samé jako je pro ni Berinka, je teď ona pro Honey. Dělá tak vzorňačku největší, nástrahám v podobě hov.n by ona NIKDY nepodlehla a vůbec - předstírá, že okamžité plnění povelů je ta nejpřirozenější věc. Já se tomu můžu jenom v duchu smát :-)

A tak jsme moc rády, že jsme získaly novou a dravou kamarádku, která se podle RR hesla nebojí ničeho a nikoho a dává Famici pěkně zabrat. A tak to má být. A tetě Sašce moc děkujeme za krásné fotečky, které nám pořizuje!

Jsme rády, že vás máme a těšíme se na další společné zážitky!

 

Další vraždící fotky naleznete v příslušných měsících na Rajčeti... Malá ukázka toho, co holky běžně předvádí:

www.famezkorycanskychskal.rajce.idnes.cz/18._mesic

www.famezkorycanskychskal.rajce.idnes.cz/18._mesic_II

—————

Zpět